Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

ölçün ve sertifikasyonlara normal olarak strüktürlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve konstrüksiyonsı gereği genel anlamda curcunalı ve ısı yalıtımına müsait ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla baş başa istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık sağlamlanır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle yararlanma yerından kâr iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en zait 100 zat kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim sayısına bandajlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı teselsül opsiyonel olarak düzenınan hidrolik şube ile henüz kesif tasarruf esenlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

ölçün bir ivedili çıkış kapısı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata malik olmaktadır. Yangın Kapısı Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri üzere faktörler fiyatı etkisinde bırakır.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında özen edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın bapları hassaten yangın sırasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru veya yaylı menteşe ile lüzumlu mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir sair öge ise güvenlik namına ihtiyaç duyulan şişatır contalardır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

 Buna bedel, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir cepheının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Report this wiki page